Home

Uw Tandprothetische Praktijk en Atelier
Orionhof 32, Hazerswoude Rijndijk
HomeWelkom bij Tandprotetische Praktijk Hoogmoed. Voor het aanmeten van een nieuwe of aanpassing van een bestaande prothese kunt U direct bij ons terecht. (Zie onze diensten-en tarieven) Ons atelier is de werkplaats waar uw gebitprothese vervaardigd wordt. Uw prothese is onze zorg en is uniek.

De protheses worden geheel in eigenbeheer van a tot z in eigen huis vervaardigd waardoor wij er samen met u als patiënt in slagen uw wensen zoveel als mogelijk te verwezenlijken in een individuele naar maat gemaakte prothese.  

Hieronder wordt verstaan: Kleur, vorm, stand, en grootte van tanden en kiezen, als ook kunststof materiaal zullen worden aangepast in samenspraak met U!

De functie van de Tandprotheticus:

Een tandprotheticus is opgeleid aan de Hogeschool van Utrecht voor de vervaardiging van alle vormen van uitneembare gebitsprotheses. Daarnaast is hij/zij ook gediplomeerd tandtechnicus.

Samen met de tandarts zijn deze twee behandelaars in de mondzorg de enige die gekwalificeerd zijn voor het aanmeten van uitneembare gebitsprotheses, en die U conform de ”Wet op de Basisverzekering” recht geeft op een vergoeding via uw zorgverzekering. (Zie tips)

Voor privicy verklaring klik hier.

 


Home

Onze diensten

Regelingen contracten

Behandelingen

Route beschrijving

Leveringsvoorwaarden

Implantaat